header_achter_2017

PS4 camera

Met de nieuwe PS4 camera kun je zelf beelden versturen terwijl je aan het spelen bent. Zo kun je jezelf streamen naar een vriend tijdens het spelen van je favoriete game. Jouw gezicht verschijnt dan in het venster van je vriend en andersom.

De PS4 camera is ook erg handig voor het maken van walktroughs en het opnemen van je beste game prestaties. Zowel stemgeluid als video worden via de PlayStation camera in HD opgenomen. Het stemgeluid is glashelder omdat dit wordt opgevangen door 4 ingebouwde microfoons. Niet alleen jouw stem wordt hierdoor prima herkend, maar ook die van je medespeler.

Daarnaast kan de PlayStation camera de PS4 controller volgen via het ingebouwde LED-licht. Een andere innovatieve functie van de camera is inloggen via gezichtsherkenning. Ook kan je met behulp van de PS4 camera handsfree navigeren door menu’s door middel van stemcommando’s.
ps4_camera_v2

Beste aanbieders PS4 camera

1Bol.com Dualshock 45 sterrenps4 camera klein
2Nedgame Dualshock 45 sterrenps4 camera klein
3Conrad Dualshock 44 half sterrenps4 camera klein
4Media Markt Dualshock 44 half sterrenps4 camera klein
5Otto Dualshock 44 half sterrenps4 camera klein
6Intertoys Dualshock 44 sterrenps4 camera klein
7Bart Smit Dualshock 44 sterrenps4 camera klein
8Wehkamp Dualshock 43 half sterrenps4 camera klein
9Coolblue Dualshock 43 half sterrenps4 camera klein

PlayStation 4 camera kopen

Een PS4 camera kopen kan je bij diverse aanbieders. Niet elke aanbieder biedt de PS4 camera aan voor dezelfde prijs. Het loont dus om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarom hebben wij dit alvast voor jou gedaan, zodat je op de goedkoopste manier een PS4 camera kopen kunt!

Mogelijkheden PS4 camera

Waarom zou je een PS4 camera kopen? Wat voegt een Playstation camera nu echt toe aan je game-ervaring?

Het mooie aan de Playstation 4 camera is dat hij niet erg groot is en weinig weegt. Dit ondanks vele features als gezichtsherkenning, spraakherkenning en navigeren door de PS4 interface met behulp van de camera. Al deze dingen worden mogelijk door de ingebouwde stereoscopische camera’s en microfoons. De PS4 camera is ideaal wanneer je jezelf, vrienden of familie wil vermaken!

Superdeal: PS4 camera kopen bij Bol.com

Live beeld streamen

De PS4 camera heeft vooral veel sociale features. Zo kan je met behulp van de camera chatten met de app Party. Met populaire streamingdiensten als Ustream en Twitch kan je de camera gebruiken om livebeelden van jezelf en je game de wereld in te streamen. Zo kan je een eigen fanbase opbouwen en je gameskills delen met iedereen.

Games met de PS4 camera

De camera kan niet alleen gebruikt worden om livebeelden te streamen. De PS4 camera kan namelijk ook gebruikt worden om mee te gamen. Een van de meest interessante mogelijkheden hiervoor is de Playroom. Elke PS4 console komt met Playroom geinstalleerd. De Playroom is alleen toegankelijk voor mensen met een Playstation 4 camera. De PS4 camera en PS4 controller werken in deze omgeving samen om interactieve games te spelen. Zo is er de mogelijkheid om te spelen met digitale robots die ROBO’s worden genoemd.

De ROBO’s worden op je televisie weergegeven en je kunt met de robots communiceren via de PS4 controller en camera. Zo kan je werelden verkennen en veel minigames spelen.