PS4 Ultimate Player Edition aangekondigd

Sony heeft van elke generatie PlayStation consoles een Slim model uitgebracht. Veel gamers zitten dan ook te wachten op de aankondiging van de PS4 Slim. Deze mensen zullen echter nog even moeten wachten want Sony komt eerst met de PS4 Ultimate Player Edition. Dit model heeft een drietal verbeteringen ten opzichte van het vorige PlayStation 4 model.

PS4 Ultimate Player Edition

De Ultimate Player Edition PS4 heeft officieel de naam CUH-1200. Deze vernieuwde PS4 heeft enkele belangrijke wijzigingen ondergaan. De eerste aanpassing is een besparing van 8% op stroomverbruik. De nieuwe PS4 wordt dus een stuk zuiniger dan de vorige editie. Daarnaast weegt de console 10% minder dan zijn voorganger. Hierdoor kan de PS4 makkelijk gedragen en verplaatst worden.

ps4 ultimate player edition

De gloednieuwe PS4 Ultimate Player Edition is nu te bestellen bij Bol.com. Wees er snel bij want er wordt verwacht dat dit nieuwe model zeer snel uitverkocht zal raken.

De meest belangrijke wijziging is echter de toename van de capaciteit van de harde schijf. De vorige PlayStation 4 had een capaciteit van 500gb. Door grote installatiebestanden hebben veel gamers hier echter niet genoeg aan. Daarom komt het nieuwe model PS4 met een 1gb interne harde schijf. Daarnaast is de cover van de harde schijf niet meer glanzend, zodat de hele PS4 nu matzwart is.

Onduidelijkheid

Er is op dit moment nog enige onduidelijkheid over de nieuwe versie van de PS4. Er wordt beweerd dat er een ‘oude’ versie met een 1gb harde schijf wordt aangeboden, naast dit nieuwe model. Daarnaast zijn er ook berichten dat alle nieuwe consoles de upgrades krijgen. Houd het nieuws omtrent de release van de nieuwe PS4 Ultimate Player Edition dus scherp in de gaten.

PS4 controller grijs

Het nieuws over de release van de nieuwe versie PS4 komt tegelijk met aan aankondiging van een nieuwe Limited Edition controller PS4. Deze controller wordt uitgebracht ter ere van het 20-jarig bestaan van de PlayStation. De controller krijgt de originele kleur van de allereerste PlayStation controller, namelijk Original Grey. Daarnaast wordt op de controller het old-skool PS logo gebruikt.

Beste aanbieders PS4 controller

1Bol.com Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
2Nedgame Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
3Conrad Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
4Media Markt Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
5Otto Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
6Intertoys Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
7Bart Smit Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
8Wehkamp Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
9Coolblue Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
10Toys r Us Dualshock 43 sterrenps4 controller klein

Aanbieding van de maand