header_achter_2017

PS4 faceplate

Geef je PS4 in één keer een compleet nieuw uiterlijk met de gekleurde PS4 faceplate. De PS4 faceplate is in verschillende kleuren te koop. Zo kan iedereen makkelijk en goedkoop een unieke look aan zijn Playstation 4 geven.

De PS4 faceplate is erg makkelijk te installeren en heeft een perfecte pasvorm. Het verwisselen van de faceplate kost slechts een paar seconden. Neem de HDD cover van je PS4 en schuif de nieuwe PS4 faceplate er in tot hij klikt. Zo eenvoudig is het dus om je nieuwe PS4 cover te installeren.

Dankzij de faceplates kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt uitstralen met je Playstation 4. Zo kun je ervoor kiezen voor een felle en frisse look, of juist gaan voor een stijlvolle en klassieke feeling. Op dit moment kun je de PS4 faceplate kopen in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Goud
  • Blauw (Aqua Blue)
  • Zilver
  • Wit (Galcier White)
  • Oranje (Neon Orange)

PS4 faceplate kopen

1Bol ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
2media markt ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
3nedgame ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
4conrad ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
ps4 faceplate kleuren

PS4 faceplate kopen

De PS4 faceplate kopen kan eenvoudig online. Er zijn diverse aanbieders die de PS4 verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Omdat er toch verschil zit in de prijsstelling van diverse verkopen, is het handig om aanbieders te vergelijken. Wij hebben de beste aanbieders van een PS4 faceplate daarom voor jou op een rij gezet. Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen tussen de zes unieke kleuren!

Bepaal je eigen stijl

Het mooie aan de PS4 faceplate is dat je er enorm veel kanten mee op kunt. Zo kun je gaan voor een felle en frisse look of juist gaan voor een stijlvolle en nette stijl. Daarnaast kun je de PS4 nu ook aanpassen aan het interieur. Heb jij een huis met veel rode accenten? Dan is het natuurlijk gaaf om ook een rode PS4 faceplate te kopen.

Veel mensen besluiten ook om de PS4 faceplate aan te passen naar de kleur van de controller die zij hebben. De PS4 controller is tegenwoordig in diverse kleuren verkrijgbaar waardoor je eindeloze combinaties kunt maken.