Playstation 4 controller en console drastisch in prijs verlaagd

De Playstation heeft een lange tijd de vaste prijs van rond de 400 euro gehad. Hiervoor kreeg je een 500gb PS4 en één Playstation 4 controller. Bij sommige acties kreeg je er ook nog een game bij. Sinds deze week is de PS4 echter drastisch in prijs verlaagd. Nu kan iedereen dus een goedkope PS4 kopen.

Goedkope Playstation 4 kopen

Zoals gezegd is de prijs van een Playstation 4 console een stuk gedaald de laatste dagen. Zo kun je nu een console plus een Playstation 4 controller krijgen voor €369. Daarnaast krijg je ook nog eens de game FIFA 16 erbij. Steeds meer aanbieders bieden dit pakket aan voor deze voordelige prijs.

Dit voordelige Playstation 4 pakket kan onder andere besteld worden bij de volgende aanbieders:
Bol.com
Coolblue

ps4fifa16

Verwacht wordt dat de prijs van een PS4 rond de feestdagen nog meer gaat zakken. Begin december zullen de eerste aanbiedingen bekend worden. De aanbieding die nu geldt is dus erg aantrekkelijk maar wellicht niet de beste keuze. Vooral omdat in december de prijs wellicht nog verder gaat dalen. Uiteraard is het wel een uitstekende deal wanneer je sowieso FIFA 16 en een Playstation 4 controller wilt aanschaffen.

Playstation 4 controller los kopen

Voor iedereen die een goedkope losse Playstation 4 controller wil kopen is het nog even afwachten. Er zijn geregeld aanbiedingen voor goedkope PS4 controllers maar nog geen blijvende prijsverlaging. Verwacht wordt dat er in december veel aantrekkelijke aanbiedingen zullen komen voor PS4 accessoires.

Beste aanbieders PS4 controller

1Bol.com Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
2Nedgame Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
3Conrad Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
4Media Markt Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
5Otto Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
6Intertoys Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
7Bart Smit Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
8Wehkamp Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
9Coolblue Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
10Toys r Us Dualshock 43 sterrenps4 controller klein

Aanbieding van de maand