Nieuwe PS4 controller goud uitgebracht

De PS4 controller is er op dit moment al in maar liefst zes verschillende kleuren. Namelijk zwart, rood, wit, blauw, grijs en Urban Camo. Aan het einde van dit jaar komt daar nog een gloednieuwe kleur bij, namelijk goud. De PS4 controller goud komt in december rond de feestdagen uit. De controller is vanaf nu echter al te pre-orderen!

PS4 controller goud

Het uitbrengen van meerdere kleuren voor de controller PS4 blijkt een goede zet van Sony te zijn. Steeds meer mensen besluiten namelijk een andere kleur dan zwart te kiezen voor hun controller. De PS4 controller goud wordt uitgebracht rond de feestdagen. Dit is een slimme zet van Sony want rond deze tijd is goud altijd een populaire kleur.

De gouden PS4 controller kent, behalve de kleur, geen verschillen met de eerder uitbrachte zwarte, blauwe, witte en rode PS4 controllers. In tegenstelling tot de PS4 controller grijs, heeft de gouden controller dus geen afwijkingen op bijvoorbeeld de PS-toets.

PositieAanbiederBeoordelingProduct
1Bol.com Dualshock 4 goud5 sterrenps4 controller klein goud
2Coolblue Dualshock 45 sterrenps4 controller klein goud
3Otto Dualshock 45 sterrenps4 controller klein goud
4Nedgame Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein goud
5Media Markt Dualshock 44 sterrenps4 controller klein goud
6Bart Smit Dualshock 44 sterrenps4 controller klein goud
7Intertoys Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein goud
8Wehkamp Dualshock 43 sterrenps4 controller klein goud
9Conrad Dualshock 43 sterrenps4 controller klein goud

Gouden PS4 controller kopen

De PS4 controller goud wordt op dit moment nog maar bij een beperkt aantal aanbieders aangeboden. Dit zal hoogstwaarschijnlijk veranderen naarmate de release van de controller dichterbij komt. De gouden PS4 controller is in ieder geval te bestellen op Bol.com.

Het lijkt er niet op de dat de PS4 controller goud duurder gaat worden dan de controllers die nu te koop zijn. Natuurlijk kan er wel verschil in prijs zijn tussen de aanbieders onderling. Houdt daarom deze website in de gaten om de beste aanbieders van een PS4 controller goud te vinden!
https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=29735&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fsony-playstation-4-wireless-dualshock-4-v2-controller-goud-ps4%2F9200000072868069%2F%3FsuggestionType%3Dsuggestedsearch&name=controllergoud&subid=controllergoud” target=”_blank” rel=”nofollow noopener”>ps4 controller goud