Nieuwe limited edition PS4 controller grijs

Vers van de pers: Sony heeft op de E3 in Los Angeles en via Twitter de komst van een gelimiteerde PS4 controller en headset aangekondigd.

Limited Edition PS4 controller

Update: De Sony PlayStation 4 20th Edition Wireless Dualshock 4 Controller – Grijs PS4 is nu te bestellen bij Bol.com! Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd.

Overige aanbieders van de PS4 controller grijs:

PositieAanbiederBeoordelingProduct
1Bol.com Dualshock 4 grijs5 sterrenps4 controller klein grijs
2coolblue dualshock 4 grijs5 sterrenps4 controller klein grijs
3intertoys dualshock 4 grijs4 sterrenps4 controller klein grijs
4bart smit dualshock 4 grijs4 sterrenps4 controller klein grijs

Deze week heeft Sony officieel de release van de “20th Anniversary Edition” Dualshock 4 controller aangekondigd. Verwacht wordt dat deze nieuwe controller in september van dit jaar uit komt. De limited edition PS4 controller wordt uitgebracht ter ere van het 20-jarig bestaan van PlayStation. Sony begon namelijk met deze consoles in 1995 in de VS en Japan.

De Limited Edition PS4 controller zal de kleur van de allereerste gameconsole van Sony worden, namelijk grijs. Sony noemt de kleur zelf Original Grey. Daarnaast is het PlayStation-embleem op de controller vervanger door het ontwerp van de allereerste PlayStation. Sony heeft op de E3 verkondigd dat de nieuwe grijze PS4 controller zo’n $64 gaat worden. Een prijs in euro’s is nog niet bekend maar verwacht wordt dat dit rond de 60-70 euro zal gaan worden. Houd onze homepage in de gaten om op de hoogte te blijven van actuele prijzen voor de nieuwe PS4 controller grijs.

ps4 controller grijs

Gold Wireless headset

Naast de grijze old-skool controller, komt er ook een nieuwe headset van Sony. Ook deze headset wordt uitgebracht ter ere van het 20-jarige jubileum van de PlayStation. De headset heeft de naam Gold Wirelesss headset maar is net als de controller grijs gekleurd. De PS4 controller grijs en de gelimiteerde PS4 headset worden wellicht ook in een bundel aangeboden tegen een speciale prijs.

ps4headsetgrijs

Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over de beschikbaarheid van deze gelimiteerde controller en headset. Het is ook nog niet 100% zeker of deze accessoires ook in Nederland in september te koop zijn. Houd onze website dus scherp in de gaten voor meer nieuws over dit onderwerp

Beste aanbieders PS4 controller

1Bol.com Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
2Nedgame Dualshock 45 sterrenps4 controller klein
3Conrad Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
4Media Markt Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
5Otto Dualshock 44 half sterrenps4 controller klein
6Intertoys Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
7Bart Smit Dualshock 44 sterrenps4 controller klein
8Wehkamp Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
9Coolblue Dualshock 43 half sterrenps4 controller klein
10Toys r Us Dualshock 43 sterrenps4 controller klein

Limited Edition 20th Anniversary PS4 controller grijs