Gekleurde PS4 faceplate kopen

Zoals bekend is de PS4 controller er in allerlei verschillende kleuren. Sony heeft er bijna een sport van gemaakt om zoveel mogelijk gekleurde PS4 controllers uit te brengen. Sinds kort is Sony echter nog een stap verder gegaan met de personalisatie van jouw PlayStation 4. De PS4 faceplate ligt namelijk vanaf nu in de winkel!

PS4 faceplate kopen

De PlayStation 4 faceplate zorgt voor een unieke touch aan jouw spelconsole. Met een faceplate kun je namelijk de zwarte kap van je PS4 vervangen door een gekleurde. Zo kan je de kleur van jouw PS4 matchen met de kleur van jouw PS4 controller of het interieur.

De PS4 faceplate kopen kan erg makkelijk online. Zorg er echter wel voor dat je de juiste kleur hebt geselecteerd. Er zijn namelijk best veel verschillende uitvoeren. De PS4 faceplate is op dit moment te verkrijgen in de volgende kleuren:

Rood
Goud
Blauw (Aqua Blue)
Zilver
Wit (Galcier White)
Oranje (Neon Orange)

Koop nu de PS4 faceplate bij Bol.com

Een PS4 faceplate is erg gemakkelijk te installeren zonder gereedschap. Het is slechts een kwestie van de oude faceplate eruit klikken en de nieuwe erin doen.

ps4 faceplate

PS4 headset kopen

Ook voor een PS4 headset kopen ben je hier aan het juiste adres. Er is zo enorm veel keuze aan PS4 headsets, dat het erg moeilijk is om een keuze te maken. Voordat je een PS4 headset gaat kopen, is het daarom verstandig om goed te bepalen waar je precies naar op zoek bent.

Zo zijn er PS4 headsets met 7.1 geluid of gewoon stereo geluid. Ook speelt het budget een grote rol bij het kopen van een PS4 headset. Headsets zijn er namelijk in alle soorten en maten dus ook prijzen.

De keuze tussen een draadloze en bedraadde headset, is ook een belangrijke. Vind jij gamen met een kabel storend of vind je het juist vervelend om rekening te moeten houden met een accu? Meer informatie over de aanschaf van een PS4 headset kun je op deze site vinden.

Beste aanbieders PS4 controller

1Bol ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
2media markt ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
3nedgame ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver
4conrad ps4 faceplateps4 faceplate blauwps4 faceplate roodps4 faceplate witps4 faceplate oranjeps4 faceplate goudps4 faceplate zilver

Aanbieding van de maand