Disclaimer

De informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het kan zijn dat er onbedoeld onjuiste informatie of prijzen worden weergegeven. PS4-controller.com is op geen enkele manier aansprakelijk voor foutieve informatie en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten of onjuistheden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Beperkte aansprakelijkheid

Alle producten die worden aangeboden op PS4-controller.com worden verkocht door derden. Producten en prijzen kunnen wijzigen zonder voorafgaande melding van PS4-controller.com. Klachten en retourneringen van producten worden afgehandeld door de partij waar het product is aangeschaft.

De begrippen “PlayStation”, “PSP”, “PS2”, “PS one”, “PSN”, “DUALSHOCK” en “SIXAXIS” zijn geregistreerde merknamen van Sony Computer Entertainment Inc. en geen eigendom van PS4-controller.com. PS4-controller.com is niet aansprakelijk voor onduidelijkheden, defecte software of hardware, verkeerde aankopen of dergelijke. Wij zijn een onafhankelijke website zonder enige banden met Sony Computer Entertainment Inc.