Is jouw PS4 controller wit, blauw, zwart of rood?

Sinds de release van de PS4 heeft Sony al enkele opvallende controllers gepresenteerd. De basiscollectie bestaat uit de zwarte, rode, blauwe en witte controllers. Sindsdien zijn daar de grijze, gouden en zilveren PS4 controllers aan toegevoegd. Sinds kort is er echter weer een limited edition PS4 controller uitgebracht, namelijk de Star Wars gerelateerde Darth Vader Limited Edition Dualshock 4 Controller.

Darth Vader Limited Edition Dualshock 4 Controller

Het kan je niet ontgaan zijn dat de nieuwste Star Wars films, The Force Awakens, sinds enkele weken in de bioscoop draait. De film is razend populair en heeft vele records verbroken als het gaat over omzet en bezoekersaantallen. Sony kon dan ook niet anders dan inspringen op deze hype.

De Limited Edition Darth Vader Star Wars PS4 controller is misschien wel de meest unieke PS4 controller die tot nu toe is uitgebracht. Uiteraard zijn de functies identiek aan eerder uitgebrachte Dualshock 4 controllers. Het uiterlijk is echter zeer bijzonder en afwijkend van de standaard PS4 controllers.

Star_wars_controller

Limited Edition Star Wars PS4 controller

De Darth Vader PS4 controller is grotendeels zwart gekleurd. Dit is echter niet de standaard kleur zwart van de ‘normale’ Playstation 4 controller. Het zwart doet zeer denken aan de helm van Darth Vader en glimt meer dan de originele controller.

Daarnaast zijn de pijltjestoetsen rood gekleurd net als de O-toets. De controller sticks zijn lichtgrijsgrijs net als de overige toetsen. Daarnaast is de PS-knop zwart gekleurd met een wit Playstation logo erin.

Het touchpad van deze Limited Edition Star Wars controller is ook erg opvallend. Over het gehele touchpad staat Star Wars geschreven in het originele lettertype. Ook is de R1 toets blauw en de L1 toets rood.

Al met al is de Darth Vader Limited Edition Dualshock 4 Controller een zeer opvallende controller met een uniek design. Vooral de echte Star Wars fans zullen hun vingers aflikken bij het ontwerp van deze controller.

Star Wars PS4 controller kopen

De Star Wars PS4 controller wordt gelimiteerd gemaakt en kan daardoor snel uitverkocht raken. Het is daarom verstandig om snel te handelen wanneer jij deze unieke Limited Edition Darth Vader controller wilt hebben! De speciale PS4 controller is te koop bij de volgende aanbieders: